Sobre la clínica, els nostres valors i qui som

Situada a Igualada, la nostra clínica quiropràctica està compromesa a proporcionar tractaments personalitzats per alleujar el malestar musculoesquelètic i millorar el benestar per a totes les edats. 

La nostra missió és destacar el valor de la quiropràctica, utilitzant un enfocament personalitzat per resoldre el dolor persistent i la mala postura, més enllà dels consells genèrics.

Imaginem liderar el camp de la quiropràctica a Catalunya, cultivant una comunitat on tothom valora aquest element crucial de la salut. Ens mantenim ferms en els nostres valors de cura centrada en el client, integritat, educació, innovació i col·laboració, combinant aquests per oferir serveis fiables, transparents i efectius en un camp en ràpida evolució.

Victor Seitz

Victor Seitz

Propietari i Doctor en quiropràctica

Sóc un quiropràctic amb una àmplia formació de 5 anys en el Barcelona Chiropractic College.

Amb una gran passió pel meu treball, he tingut l'oportunitat d'ajudar a persones de diferents països, treballant amb quiropràctics amb una àmplia experiència en el camp, oferint-me una visió àmplia de la salut. Parlo 8 idiomes i combino les meves passions: quiropràctica i viatjar.

Dolores Buñales

Dolores Buñales

Asistent Quiropràctica

Em defineixo com a una persona alegre i empàtica. Crec que la veritable felicitat és donar als altres el millor d'un mateix.

Entre les meves passions es troben: La Quiropràctica, els animals i la lectura, estimo passar temps al mar.

Nayara Rodriguez

Nayara Rodriguez

Asistent Quiropràctica

tooltip text
tooltip text

Carrer de la Verge de Monserrat 21,
Vilanova del Cami,
Igualada, 08788

Planificar la ruta